• Grootste aanbod en de meeste expertise
 • Supersnelle levering
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig en weersbestendig
 • Snelle levering, ook bij maatwerk!

Eigen terrein borden

Waarom zijn eigen terrein verkeersborden belangrijk?

Eigen terrein verkeersborden zijn belangrijk omdat ze helpen om de verkeersveiligheid te verbeteren en de verkeersstroom te reguleren. Door het plaatsen van eigen terrein verkeersborden kun je bestuurders duidelijk maken waar ze mogen rijden, parkeren en laden/lossen. Dit voorkomt onduidelijkheid en ongelukken, waardoor de veiligheid op jouw terrein wordt verbeterd. Daarnaast kunnen eigen terrein verkeersborden ook worden gebruikt om belangrijke informatie te communiceren, zoals openingstijden, contactgegevens of huisregels. Zo weten bezoekers direct wat ze wel en niet kunnen verwachten op jouw terrein. Door deze informatie op een duidelijke manier te communiceren, voorkom je misverstanden en verbeter je de algehele gebruikerservaring op jouw terrein.

Het moment dat je een eigen terrein bord nodig hebt

Ben je er klaar mee dat personen en/of voertuigen zonder toestemming jouw terrein betreden? Of het nu gaat om een bord eigen terrein, een bord prive terrein of een eigen weg bord, informatiebord.nl kan in al deze bordjes voorzien.  Er zijn verschillende situaties waarin het plaatsen van eigen terrein verkeersborden wenselijk kan zijn, hieronder vindt u enkele voorbeelden:

 • Bedrijventerreinen: Op bedrijventerreinen kan het plaatsen van eigen terrein verkeersborden helpen om de verkeersstroom te reguleren. Hierdoor wordt het voor bestuurders duidelijk waar ze mogen rijden, parkeren en laden/lossen.
 • Winkelcentra: In winkelcentra kan het plaatsen van eigen terrein verkeersborden helpen om de veiligheid te verbeteren. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven waar voetgangers mogen lopen en waar automobilisten mogen rijden.
 • Campings en recreatieparken: Op campings en recreatieparken kan het plaatsen van eigen terrein verkeersborden helpen om de verkeersveiligheid te vergroten. Hierbij kunt u denken aan snelheidsbeperkingen, eenrichtingsverkeer, stopverboden en parkeerregels.
 • Openbare instellingen: Ook openbare instellingen zoals ziekenhuizen, scholen en overheidsgebouwen kunnen baat hebben bij eigen terrein verkeersborden. Hierdoor kunnen bestuurders duidelijk zien waar ze kunnen parkeren en waar ze moeten stoppen.
 • Evenementen: Bij evenementen kan het plaatsen van eigen terrein verkeersborden helpen om de verkeersstroom te reguleren en de veiligheid te verbeteren. Zo kunnen bezoekers worden gewezen op de juiste parkeerplekken en looproutes

Soorten eigen terrein borden

Elk eigen terrein heeft behoefte aan informatievoorziening, zij het alleen een verboden toegang bord met eigen terrein of een toegangsbord met meerdere regels en symbolen gecombineerd, zoals een verbod voor vrachtverkeer en een snelheidsbeperking. Of wil je mensen laten weten dat er camerabewaking op het prive terrein aanwezig is? Bij Informatiebord.nl zijn de mogelijkheden eindeloos en dankzij onze SignEditor ontwerpmodule kun je geheel naar jouw wensen een uniek verkeersbord samenstellen en bestellen. Informatiebord.nl heeft het grootste assortiment eigen terrein borden voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt. Het is mogelijk om het bord zelf vorm te geven, maar het is ook mogelijk om voor gestandaardiseerde borden te kiezen. We hebben alle eigen terrein borden zo duidelijk mogelijk gecategoriseerd, zodat je snel en eenvoudig een geschikt prive terrein kunt selecteren voor jouw situatie. 

Eigen terrein en verboden toegang borden
Hier vind je de meestvoorkomende eigen terrein borden, zoals verboden toegang bordjes, betreden op eigen risico borden of eigen weg borden. Over het algemeen zijn dit wat kleinere bordjes met één boodschap gecombineerd met een pictogram. 

Toegangsborden
Dit zijn over het algemeen informatieborden die aan het begin van een terrein staan en vaak wat meer informatie bevatten over de geldende regels op het te betreden terrein. Toegangsborden zijn doorgaans ook wat groter qua formaat en bieden uitgebreidere personalisatie mogelijkheden. 

Video- en camerabewaking borden
Zoals de naam al doet vermoeden vind je in deze categorie alle borden die betrekking hebben op camerabewaking of toezicht. Je schrikt hiermee niet alleen ongewenste bezoekers af, je dient dit ook zichtbaar te maken op jouw terrein indien er wel sprake is van diefstal of vandalisme. En dan ligt een camerabewaking bord natuurlijk het meest voor de hand. 

Verkeersborden eigen tekst
Hier vind je een groot aantal verkeersborden die je helemaal kunt voorzien van jouw eigen tekst. Dat kan een eenvoudig verkeersbord zijn met één of twee woorden, maar ook een tekstbord met daarop alle regels of richtlijnen die van toepassing zijn op het terrein waar het bord geplaatst moet worden. Kies uit diverse kleurstellingen en combineer het met een duidelijke banner of een pictogram.

Spel- en huisregelborden
Huisregelborden (waaronder ook spelregelborden) zijn informatieborden met daarop alle regels. Perfect voor schoolpleinen, speelplaatsen of sportvelden. Er zijn diverse templates die je helemaal zelf kunt samenstellen/personaliseren, maar je kunt ook een eigen ontwerp aanleveren of ons een vrijblijvend ontwerp laten maken! 

Prive terrein bord

Wil je duidelijk aangeven dat jouw terrein privé is en niet toegankelijk is voor onbevoegden? Kies dan voor een van onze prive terrein borden. Dit prive terrein bord geeft enkel weer dat het terrein privé is en is voorzien van het bekende verboden toegang voor onbevoegden pictogram. 

Eigen terrein borden

Eigen borden borden zijn in essentie hetzelfde als prive terrein borden. Is er dan iets wat deze twee termen onderscheidt? Niet perse, maar vanuit ervaring kunnen we zeggen dat particulieren hun terrein vaker aanduiden als prive terrein en bedrijven eerder spreken over een eigen terrein. Een Eigen terrein bord kun je in dat laatste geval heel eenvoudig houden met alleen tekstueel ‘eigen terrein’ in combinatie met een verboden toegang artikel 461 pictogram. Eigen terrein borden aan het begin van het terrein kun je echter ook voorzien van meer informatievoorziening, zoals geldende parkeerregels (uitsluitend voor bezoekers) of een maximale snelheid op het terrein (stapvoets rijden). De mogelijkheden bij eigen terrein verkeersborden zijn dus doorgaans wat uitgebreider dan bij prive terrein borden, al ben je hier natuurlijk helemaal vrij in met onze ontwerp mogelijkheden! 

Verboden toegang borden

Verboden toegang bordjes zijn misschien wel de meestvoorkomende borden in Nederland. Of het nou alleen het bekende rechthoekige blauwe verboden toegang bord betreft, of het gecombineerd is op een groter informatiebord, je kunt ze niet missen (let er maar eens op ;-)). Verboden toegang borden hebben in de meeste gevallen (in Nederland) een verwijzing naar artikel 461 van het wetboek van strafrecht. Maar wat betekent dit nou precies en wat staat er in dit specifieke artikel 461? De letterlijke vertaling is als volgt:
“Hij die, zonder daartoe gerechtigd te zijn, zich op eens anders grond waarvan de toegang op een voor hem blijkbare wijze door de rechthebbende is verboden, bevindt of daar vee laat lopen, wordt gestraft met geldboete van de eerste categorie.”
Met andere woorden, iemand die zich op een andermans terrein bevindt zonder daarvoor toestemming te hebben, is onbevoegd. Maar een belangrijk detail is dat hij of zij daar wel op gewezen moet zijn, met behulp van een verboden toegang bord bijvoorbeeld! Met onze verboden toegang artikel 461 bordjes zorg je dus altijd voor de juiste informatievoorziening. Dit is niet alleen de duidelijkste vorm, maar ook nog eens de voordeligste. 

Eigen terrein verboden te parkeren

Zoals eerder al kort aangegeven zijn eigen terrein borden ook in het bijzonder noodzakelijk op terreinen van bedrijven, recreatieparken, campings, scholen, zorginstanties, sportverenigingen en noem zo maar op. Je wilt hiermee (onder andere) voorkomen dat onbevoegden gebruik maken van de parkeergelegenheden op het terrein. Parkeergelegenheid is over het algemeen al schaars, en je wilt dat hier alleen gebruikt gemaakt van kan worden door (bijvoorbeeld) enkel bezoekers, medewerkers enzovoort. Dit is natuurlijk niet de enige combinatie die we kunnen bedenken bij een eigen terrein bord, maar wel de meest voorkomende! En je kunt natuurlijk allerlei additionele maatregelen treffen, zoals het plaatsen van slagbomen of parkeerpalen, maar het begint bij het kenbaar maken van eventuele regels op een eigen terrein. En daar heb je altijd een bord verboden te parkeren eigen terrein voor nodig

Eigen terrein borden van Informatiebord.nl

Eigen terrein borden kun je tegenwoordig altijd en overal online kopen. Maar wat maakt de eigen terrein borden van Informatiebord.nl dan uniek? Alle voordelen van onze eigen terrein verkeersborden op een rijtje:

 1. Onze eigen terrein borden zijn standaard en altijd (retro)reflecterend
 2. Onze eigen terrein borden zijn standaard en altijd voorzien van een UV-werend anti-graffiti laminaat
 3. Wij produceren al onze eigen borden zelf in eigen huis
 4. Onze eigen terrein verkeersborden zijn in de meeste gevallen uitgevoerd als extreem duurzame aluminium verkeersborden en daardoor 99% vandalismebestendig en hufterproof.
 5. De garantie en levensduur kan daardoor oplopen tot wel 20 jaar
 6. Altijd de mogelijkheid hebben om jouw waarschuwingsborden geheel naar eigen wens te ontwerpen/personaliseren
 7. Je kunt er altijd voor kiezen om je eigen logo en/of ontwerp aan te leveren. Wij sturen altijd vrijblijvend een ontwerp visual ter akkoord.
 8. Altijd geschikt bevestigingsmateriaal voor een blinde montage op paal, muur, hek, plafond enzovoort.
 9. Extreem snelle levertijden van 1 á 2 werkdagen voor een compleet op maat gemaakt eigen terrein bord!
 10. Altijd de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs

Gepersonaliseerd eigen terrein bord

Met de unieke SignEditor van TrafficSupply heb je eindeloze ontwerp en personalisatie mogelijkheden. Je kunt altijd een bestaand productontwerp bewerken met de bijbehorende button icon-product-editable.png. Daarnaast kun je er altijd voor kiezen om met een geheel blanco ontwerp te beginnen. Kies de verhouding van het bord en start vervolgens met ontwerpen. Start hier met een blanco ontwerp. Heb je zelf een eigen ontwerp gemaakt en zou je dit aan willen leveren? We hebben een speciale categorie met borden in alle uitvoeringen, afmetingen en vormen waarbij je zelf jouw ontwerp kunt aanleveren. Dus heb je zelf jouw eigen terrein bord ontworpen kies dan hier het gewenste bord met je eigen ontwerp.

Eigen terrein bord ontwerpen

Oké, je hebt een goed eigen terrein bord gevonden, maar wilt deze nog wel personaliseren zodat deze perfect aansluit op jouw specifieke situatie. In de unieke SignEditor™ kun je symbolen en pictogrammen, tekst en logo met elkaar combineren tot een gepersonaliseerd eigen terrein bord. Stel je eigen terrein bord samen en bepaal zelf afmeting, reflectieklasse, achtergrondkleur, kleur van de bordrand en in de meeste gevallen zelf de uitvoering van het eigen terrein bord. Wij maken er vervolgens een duurzaam aluminium en reflecterend (verkeers)bord eigen terrein van. Naast het ontwerpen van eigen terrein borden in onze SignEditor bij uitstek geschikt voor het personaliseren van parkeerborden, straatnaamborden of zelfs het combineren van officiële verkeersborden!

Bij Informatiebord.nl kun je eigen terrein verkeersborden ontwerpen en personaliseren, zodat ze perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Het ontwerpen en personaliseren van eigen terrein verkeersborden heeft verschillende voordelen, zoals:

 • Aanpassen aan jouw specifieke situatie: Door eigen terrein verkeersborden te ontwerpen en personaliseren kun je ze perfect aanpassen aan jouw specifieke situatie. Er zijn natuurlijk tal van situaties te bedenken waarbij een standaard bord volstaat, maar er zijn ook situaties genoeg waarbij je net even een andere combinatie nodig hebt van teksten, pictogrammen en en/of pijlen. Door heldere informatie te verschaffen door middel van een eigen terrein verkeersbord verbeter je de verkeersveiligheid en voorkom je ongelukken.
 • Verbeterde zichtbaarheid: Onze eigen terrein verkeersborden zijn voorzien van een hoogwaardige reflecterende print/opdruk, waardoor ze goed zichtbaar zijn, zelfs bij slechte lichtomstandigheden. Hierdoor verbeter je de zichtbaarheid en voorkom je onduidelijkheid.
 • Beschermlaminaat: Onze eigen terrein verkeersborden zijn voorzien van een UV-werend anti-graffiti beschermlaminaat. Hierdoor zijn ze beschermd tegen weersinvloeden, UV-straling en graffiti. Dit zorgt voor een lange levensduur van de borden en voorkomt dat ze snel vervangen moeten worden.
 • Professionele uitstraling: Door eigen terrein verkeersborden te ontwerpen en personaliseren kun je een professionele uitstraling creëren voor jouw terrein. Zo kun je bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo toevoegen aan de borden of gebruik maken van specifieke kleuren en designs die aansluiten bij de uitstraling van jouw bedrijf. Hierdoor geef je jouw terrein een herkenbare en professionele uitstraling.

Hoe werkt het ontwerpen en personaliseren van eigen terrein verkeersborden?

Bij Informatiebord.nl kun je gemakkelijk en snel eigen terrein verkeersborden ontwerpen en personaliseren. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

 1. Kies het type bord dat je wilt bewerken/ontwerpen, bijvoorbeeld een eigen terrein bord, of een waarschuwingsbord
 2. Selecteer het formaat van het bord en kies de gewenste reflectieklasse
 3. Kies de gewenste opdruk, bijvoorbeeld een tekst, een afbeelding, pictogram of pijl of een combinatie hiervan.
 4. Pas de kleuren en indien mogelijk lettertype aan, zodat het ontwerp aansluit bij jouw specifieke wensen.
 5. Wil je je eigen bedrijfslogo of icoon toevoegen? Na opdracht krijg je de mogelijk om dit aan te leveren!
 6. Controleer het ontwerp en voeg het toe aan de winkelwagen.
 7. Bestel het ontwerp en ontvang jouw eigen terrein verkeersbord binnen enkele dagen thuis.

Prive terrein bord bestellen

Heb je een geschikt prive terrein bord gevonden? Misschien stond er al een geschikt standaard bord tussen of ben je helemaal los gegaan van onze ontwerptools! Je kunt jouw prive terrein bord nu toevoegen aan jouw winkelmand. Let op dat je altijd nog standaard de vraag krijgt of je ook bevestigingsmateriaal nodig hebt. Waarschijnlijk wel, want je wilt jouw prive terrein bordje toch ergens op of tegenaan monteren. Met behulp van onze montage adviesmodule vind je altijd de juiste bevestigingsbeugel of paal die je nodig hebt. Wil je ook dat Informatiebord.nl jouw eigen terrein of prive terrein bord(en) plaatst? Geen probleem, onze plaatsingsploegen rijden dagelijks het land door om al jouw producten te plaatsen, monteren of installeren. Naast het plaatsen van verkeersborden plaatsen, assembleren en monteren wij ook straatmeubilair, verkeersdrempels en nog veel meer! 

Koop nu jouw eigen terrein bord op Informatiebord.nl

Informatiebord.nl is dé specialist op het gebied van eigen terrein verkeersborden. Bij ons profiteer je van de volgende voordelen:

 • Kwaliteit: Onze eigen terrein verkeersborden zijn van topkwaliteit en worden geleverd met een dubbel omgezette rand, een hoogwaardige reflecterende print/opdruk en een UV-werend anti-graffiti beschermlaminaat. Hierdoor zijn de borden bestand tegen weer en wind en hebben ze een lange levensduur.
 • Persoonlijke service: Bij Informatiebord.nl staan we altijd voor je klaar. Heb je vragen of wil je advies over het ontwerpen van eigen terrein verkeersborden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!
 • Snelle levering: Onze eigen terrein verkeersborden worden binnen enkele dagen geleverd, zodat je snel aan de slag kunt met het verbeteren van de verkeersveiligheid op jouw terrein.
 • Eindeloze (ontwerp)mogelijkheden: Bij Informatiebord.nl kun je eigen terrein verkeersborden volledig naar wens ontwerpen en personaliseren. Hierdoor kun je ze perfect laten aansluiten bij jouw specifieke situatie en zorg je voor een professionele uitstraling van jouw terrein.

Bestel dus nu eenvoudig jouw eigen terrein verkeersbord bij Informatiebord.nl. Borden prive terrein van Informatiebord.nl zijn van de hoogste kwaliteit van Nederland, hebben een ongekend lange levensduur (oplopend tot wel 15 jaar!) en voldoen qua uitstraling (gebruik RVV symbolen en juiste lettertypes) aan alle Nederlandse richtlijnen. Bovendien produceert TrafficSupply elk verkeersbord op maat, op onze productielocatie in Hattem. En ondanks dat alles op order geproduceerd wordt, is de levertijd slechts 1 á 2 werkdagen!

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

BuurtPreventiebord.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4709 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops